Korshags Laxbaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Laxsallad

Ägg

Fisk

Ingredienser

Ingredienser

BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, fiberrikt RÅGMJÖL, VETEKLI, salt, MALTMJÖL av KORN , VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

LAXSALLAD: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), gravad LAX ((SALMO SALAR, salt, socker, dill, vitpeppar), rödlök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), dill, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

GRÖNSAKER: Romansallad, cocktailtomat, citron, dill.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.