Gluten
Ägg
Fisk
BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, fiberrikt RÅGMJÖL, VETEKLI, salt, MALTMJÖL av KORN , VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.
LAXSALLAD: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), gravad LAX ((SALMO SALAR, salt, socker, dill, vitpeppar), rödlök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), dill, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).
GRÖNSAKER: Romansallad, cocktailtomat, citron, dill.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.