Korshags Laxbaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Laxsallad

Ägg

Fisk

Ingredienser

Ingredienser

BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, fiberrikt RÅGMJÖL, VETEKLI, salt, MALTMJÖL av KORN , VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

LAXSALLAD: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), gravad LAX ((SALMO SALAR, salt, socker, dill, vitpeppar), rödlök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), dill, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

GRÖNSAKER: Romansallad, cocktailtomat, citron, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas