Köpenhamnare

Allergener
Köpenhamnare

Gluten

Ägg

Nötter

Ingredienser

DEG: VETEMJÖL, vatten, margarin (palm- och rapsolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturligt aromämne, vitamin A, naturlig arom), jäst, socker, pastöriserade ÄGGULOR, stabiliseringsmedel (E440), salt, bakhjälpmedel (dextros, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), mjölbehandlingsmedel (E300, alfa amylas, xylanas)), VETEMALTMJÖL.

FYLLNING: 16%: Socker, margarin (palm-, raps- och kokosnötolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturligt aromämne, naturlig arom, vitamin A), mandelmassa (MANDLAR, socker, vatten), vatten, modifierad stärkelse.

TOPPING: Vallmofrön, vatten.

Kan innehålla spår av sesamfrön, pekannötter och hasselnötter.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.