Köttbullebaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Köttbullar
Rödbetssallad

Ägg

Senap

Ingredienser

Ingredienser

BAGUETTE : VETEMJÖL, vatten, hel VETEMJÖL/fullkorn (20%) jäst, jodsalt, fiber, (VETE),gluten (VETE), maltmjöl (VETE), rostat maltmjöl( VETE), antidoxidantmedel ( askorbinsyra) mjölbehandlingsmedel ( L-cystein).
KÖTTBULLAR: Nötkött(62%), vatten, lök, potatismjöl, potatis, salt, potatisfiber, potatisprotein, kryddor.

RÖDBETSSALLAD: Rödbetor (57%), rapsolja, vatten, ÄGGULA, torkat äpple, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E202, E211), antioxidationsmedel (E330), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412), arom

GRÖNSAKER: Romansallad, gurka, apelsin, persilja.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas