Köttbullebaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Rödbetssallad

Ägg

Senap

Ingredienser

Ingredienser

BAGUETTE :
VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, fiberrikt RÅGMJÖL, VETEKLI, salt, MALTMJÖL av KORN, VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

KÖTTBULLAR: Nötkött, vatten, potatismjöl, potatis, salt, potatisfiber, potatisprotein, kryddor, lök.

RÖDBETSSALLAD: Rödbetor, rapsolja, äpple, ÄGGULA, socker, salt, kryddor, SENAPSFRÖ, ättika, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citron syra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

GRÖNSAKER: Romansallad, gurka, apelsin, persilja.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas