Kladdkaka

Allergener
Kladdkaka

Gluten

Ägg

Laktosfri vaniljsås:

Mjölk/ laktos

Ingredienser

socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (raps), vatten, kakao, ÄGGPULVER, sirap, arom (vanillin), salt, bakpulver (E503), mjölbehandlingsmedel (E300).

LAKTOSFRI VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b och E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl och karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener).

DEKORATINSFLORSOCKER: socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palm olja)

Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.