Kebabsås Bistro

Allergener
Kebabsås

Mjölk/ Laktos

Ägg

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Majonnäs: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra), salt, stabiliseringsmedel (guarkärnsmjöl, xanthangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat)), Turkisk Yoghurt (Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, yoghurtkultur.), Ljus sirap (Sirap från svenska sockerbetor, salt.), Kebabkrydda (Svartpeppar, spiskummin, oregano, paprika, cayennepeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar.), Örtagårdskrydda (Lök (42%), örter (25%)(persilja, rosmarin, oregano, basilika, mejram, timjan, kyndel), svartpeppar, SENAPSFRÖ, röd paprika (6%), koriander.), Citronjuice (Citronjuice från koncentrat, vatten, konserveringsmedel: KALIUMDISULFIT, citronolja.) Salt, vitpeppar, lökpulver