Kanelbullecroissant

Allergener
Kanelbullecroissant

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VETEMJÖL, kanelfyllning 20 % [ socker, vatten, margarin [vegetabilisk olja (raps, kokos), vatten, fullhärdad rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E472e), surhetsreglerande medel (E330), arom], glukossirap, VETESTÄRKELSE, kanel, modifierad potatisstärkelse, salt, konserveringsmedel (E202), arom], margarin [vegetabilisk olja (palm, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (vegetabiliskt E471, E475, E322 (solros, raps)), surhetsreglerande medel (E330), arom, färgämne (E160a)], vatten, socker, ÄGG, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], jäst, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E472e, E322 (solros)), MJÖLKPULVER, salt (jod), enzymer, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av soja, mandel, hasselnötter, paranötter, macadamianötter, sesamfrön.

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.