Julsmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Senapscréme

Mjölk/ laktos

Senap

Flora

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BRÖD: MJÖL (VETE, fullkorn av RÅG och VETE, siktad RÅG, GROVVETE), vatten, sirap, skållat FULLKORNSRÅGMJÖL, VETEGLUTEN, rapsolja, rostad malt av KORN, surdegspulver av VETE, salt, vört av KORN.

Skinka: Skinka från gris (90%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450), köttbuljong (från gris), antioxidationsmedel (E301), grönsaksbuljong, konserveringsmedel (E250)

Senapscréme: MJÖLK, GRÄDDE, vassle-produkt (MJÖLK), salt, stabiliseringsmedel E410, syra (citronsyra), bakteriekultur, vatten, brunt och gult SENAPSFRÖ, socker, ättiksprit, salt, honung, kryddor (bl.a kanel, koriander)

Flora: Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D.

grönkål, apelsin, tomat, persilja

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas