Julsmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Flora mjölkfri
Skinka

Ägg

Senap

Senapscréme

Mjölk/ laktos

Senap

Ingredienser

BRÖD: MJÖL (VETE, fullkorn av råg 10% och VETE 6%, grovt VETE), vatten, sirap, klippta RÅGKÄRNOR 3%, jäst, malt av KORN, rapsolja, salt VETEGLUTEN, surhetsreglerandepulver av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Flora: vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A, D).

Skinka: Skinka* helmuskel (90%), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättikssprit, konserveringsmedel E211, salt, gurkmeja), ÄGG*, socker. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel(E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige.

Senapscréme: MJÖLK, GRÄDDE, vassle-produkt (MJÖLK), salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), syra (citronsyra), bakteriekultur, vatten, brunt och gult SENAPSFRÖ, socker, ättiksprit, salt, kryddor (bl.a kanel, koriander), honung.

grönkål, apelsin, tomat, persilja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.