Jordgubbstarte

Allergener
Jordgubbstarte

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Ingredienser

Jordgubbar 32% (jordgubbar 99%,förtjockningsmedel: E412, E415, risstärkelse,maltodextrin, antioxidant: E300), vatten, VETEMJÖL, vegetabiliskt margarin (palm*, och rapsolja och fett), vatten, emulgeringsmedel: E471, surhetsreglerandemedel: E330, naturlig arom), socker, creme (socker,modifierad stärkelse, LAKTOS; SKUMMJÖLKSPULVER, kokosfett, VASSLEPULVER, stabiliseringsmedel, E, E450, geleringsmedel: E401, E410, E415, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel: E472b, E472a, salt, glukossirap, färgämne: E160a, aromer), aprikosglasyr (glukosfruktossirap, socker, vatten, aprikospure 13%,geleringsmedel: E440, surhetsreglerande medel:E330), ÄGG; MJÖLKCREME (LAKTOS, MJÖLKPROTEIN, GRÄDDE), naturlig vaniljarom. Chokladmousse (SKUMMJÖLK; vegetabilisk olja (palmkärnolja, palmolja, rapsolja); socker; choklad (8%) (kakaolikör, socker, kakaopulver, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, aromämnen); maltodextrin; hydrerad palmkärnolja; kakaopulver (3%); emulgeringsmedel: E471, E472b; VETEFIBRER; förtjockningsmedel: karragenan; gelatin; salt; aromämnen.

*RSPO certifierad palm.

Kan innehålla spår av nötter och soja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.