Jordgubbspaj

Allergener
Jordgubbspaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Jordgubbar 37% (jordgubbar(99%), förtjockningsmedel E412, E415, risstärkelse, maltodextrin, antioxidant E300, vatten, VETEMJÖL, créme( socker, modifierad potatisstärkelse, LAKTOS, SKUMMJÖLKSPULVER,vegetabiliskt fett, (kokosnöt), VASSLEPULVER, konsistensmedel E516, E450, geleringsmedel E401, E410, E415, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel E472b, E472a, salt, glukossirap, färgämne E160a, aromer), vegetabilisk margarin (palm* och rapsoljor och fetter, vatten, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel E330, naturliga aromer), socker, aprikos glasyr, (glukosfruktossirap, socker, vattemn, aprikospuré 13%, geleringsmedel E440, surhetsreglerande medel E330,), ÄGG, MJÖLKBEREDNING (LAKTOS,MJÖLKPROTEIN, GRÄDDE,), salt, bakpulver( E450i, E500ii, VETEMJÖL), narturlig Bourbon vaniljarom, (nartulig vaniljarom, färgämne:karamell E150a)

GRÄDDE; drivgaser: N2O, N2; emulgeringsmedel: E471; konsistensgivare: karragenan.

*RSPO certificerad palm.

Produceras i fabrik där nötter och soja hanteras.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.