Jordgubbsgurt

Allergener
Jordgubbsgurt

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Jordgubbskompott: Vatten, jordgubbar, socker, modifierad stärkelse, blåbärsjuice, syra (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumsorbat). Kompotten innehåller 35% jordgubbar och 23% tillsatt socker.

Grekisk YOUGURT: Vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmolja, palmkärnolja och kokosolja) i varierande proportioner, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nötdjur), emuleringsmedel (E471), konserveringsmedel (kaliumsorbat), yoghurt kultur.

Topping: Tärnade jordgubbar eller tärnad mango.