Jordgubbscheesecake

Allergener
Jordgubbscheesecake

Mjölk/ laktos

Gluten

Ägg

Ingredienser

Jordgubbar (22%),FÄRSKOST (20%)( MJÖLK, salt, vegetabiliska ystenzym, mjölksyrabakterier), socker, vatten, MJÖLK, glukosfruktossirap, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, palmfett, modifierad stärkelse, VASSLEPULVER (av MJÖLK), VETESTÄRKELSE, gelatin (av nöt), potatisstärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, MJÖLKSOCKER, förtjockningsmedel(E412, E401), livsmedelsfärgämne (rädisakoncentrat, tistelextrakt, röd druvjuicekoncentrat, morotskoncentrar, körsbärskoncentrat, pumpakoncentrat), syra (E330), bakpulver (E450,E500), dextros, naturliga arom, emulgeringsmedel (E471,E322), geleringsmedel (E440), glukossirap, stabiliseringsmedel (E516), fuktighetsbevarandemedel (E420), MJÖLKPROTEIN, surhetreglerande medel (E332, E327).

Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.