Jordgubbscheesecake

Allergener
Jordgubbscheesecake

Mjölk/ laktos

Gluten

Ägg

Ingredienser

Jordgubbar (22%),FÄRSKOST (20%)( MJÖLK, salt, vegetabiliska ystenzym, mjölksyrabakterier), socker, vatten, MJÖLK, glukosfruktossirap, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, palmfett, modifierad stärkelse, VASSLEPULVER (av MJÖLK), VETESTÄRKELSE, gelatin (av nöt), potatisstärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, MJÖLKSOCKER, förtjockningsmedel(E412, E401), livsmedelsfärgämne (rädisakoncentrat, tistelextrakt, röd druvjuicekoncentrat, morotskoncentrar, körsbärskoncentrat, pumpakoncentrat), syra (E330), bakpulver (E450,E500), dextros, naturliga arom, emulgeringsmedel (E471,E322), geleringsmedel (E440), glukossirap, stabiliseringsmedel (E516), fuktighetsbevarandemedel (E420), MJÖLKPROTEIN, surhetreglerande medel (E332, E327).

Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas