Jordgubbs-cheesecake

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Ingredienser

Jordgubbar 20 %, FÄRSKOST 16 %, MJÖLK, socker, VETEMJÖL, vatten, FULLKORNSVETEMJÖL, SMÖR, stärkelse  (VETE), glukos-fruktossirap, modifierad stärkelse, MJÖLKPULVER, bakpulver E500, E503, VASSLEPULVER (MJÖLK), geleringsmedel (pektin), salt, aromer, surhetsreglerandemedel E330, rapsolja, druvsocker, färgämne E160a, E163, E100, E101, förtjockningsmedel E412, E415,  antioxidationsmedel E300 och oreganoextrakt.

Kan innehålla spår av ägg, jordnötter, mandel, hasselnötter, soja och sesamfrö.

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas