Gluten
Mjölk/ laktos
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL AV KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Köksfraiche: Syrad grädde (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).
Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Mozzarella: Pastöriserad MJÖLK, salt, löpe, mjölksyrabakterie, Fett i torrsubstans: 44%.
Lufttorkad Skinka: Skinkkött, salt, glukossirap, socker, kryddor, rökt salt, glukos, kryddextrakt, dextros, konserveringsmedel (E250 E252), antioxidantsmedel (E301).
Olivolja, oregano, ruccola.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.