99:-

Halloumiburgare

dressing, tomat, rödlök och sallad. Serveras med nachos & coleslaw.
Allergener
Bröd

Gluten

Halloumi

Mjölk/ laktos

Övrigt

Senap

Meny

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrö.

HALLOUMI: MJÖLK (ko,får,get), havssalt, vegetabiliskt ystenzym, mynta.

ÖVRIGT: Dressing (veganmajonnäs: rapsolja, vatten, modifierad stärkelse, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddor, stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Chilisås: tomatpuré (motsvarande 155g tomater/100g), vatten, socker, ättika, modifierad potatisstärkelse, salt, kryddor (bl.a. chilipeppar, paprika, kummin, koriander, vitlök), vinäger, konserveringsmedel (kaliumsorbat, naturiumbensoat), antioxidationsmedel (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (citronsyra) arom. Gurkmix: pickle gurka (gurka, socker, ättika, salt), (42%) (EU), torkad lök, socker, vatten, ättika, modifierad potatisstärkelse, torkad röd paprika, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E141, E101). Kebabkrydda: svartpeppar, spiskummin, oregana, paprika, cayennepeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar.). Sallad, tomat, rödlök, ärtskott/ruccola.

MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål 47%, rapsolja, vatten, socker, ÄGGULA, salt, ättiksprit, SENAPSFRÖ, vinäger, vitpeppar, chili, konserveringsmedel (E202, E211/, förtjockningsmedel (E415), antioxidationsmedel (E330).

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.