89:-

Halloumiburgare

dressing, tomat, rödlök och sallad. Serveras med nachos & coleslaw.
Allergener
Bröd

Gluten

Halloumi

Mjölk/ laktos

Övrigt

Senap

Meny

Ägg

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrö.

HALLOUMI: MJÖLK (ko,får,get), havssalt, vegetabiliskt ystenzym, mynta.

ÖVRIGT: Dressing (veganmajonnäs: rapsolja, vatten, modifierad stärkelse, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddor, stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Chilisås: tomatpuré (motsvarande 155g tomater/100g), vatten, socker, ättika, modifierad potatisstärkelse, salt, kryddor (bl.a. chilipeppar, paprika, kummin, koriander, vitlök), vinäger, konserveringsmedel (kaliumsorbat, naturiumbensoat), antioxidationsmedel (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (citronsyra) arom. Gurkmix: pickle gurka (gurka, socker, ättika, salt), (42%) (EU), torkad lök, socker, vatten, ättika, modifierad potatisstärkelse, torkad röd paprika, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E141, E101). Kebabkrydda: svartpeppar, spiskummin, oregana, paprika, cayennepeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar.). Sallad, tomat, rödlök, ärtskott/ruccola.

MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), krydda och konserveringsmedel (E202)), morot, pepparrot (pepparrot, vatten, stabiliseringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel (E223)), äppelcidervinäger (äppelcidervinäger, konserveringsmedel E224), salt, konserveringsmedel (E202, E211)).

 

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.