49:-

Grönkålsbullar

med tomat, sallad, rödlök och paprika i tacoskal. Serveras med salsadip & vitlöksdip.
Allergener
Grönkålssbullar

Gluten

Dipsåser

Sojabönor

Ingredienser

Ingredienser:

GRÖNKÅLSBULLAR:(broccoli*, majs*, vitkål*, HAVREGRYN*, grönkål*(7%), lök*, potatismjöl*, DINKEL*, ärtprotein*, rapsolja*, salt, koriander*, vitlök*, socker*, morotsfiber*, svartpeppar*. Grönsaker 73% *= ekologisk ingrediens Certifierad av SE – EKO – 01.

ÖVRIGT: TacoTubs (majsmjöl, solros-/rapsolja, salt).  sallad, tomat, rödlök, majs, persilja/ärtskott

SALSADIP: Tomat (55%), tomatpuré, lök (8%), grön chili, jalapeño chili (2%), salt, ättika, majsstärkelse, limejuice, paprika, chilipeppar, vitlök, spiskummin, cayennepeppar, koriander, oregano.

VITLÖKSDIP: (Ekologisk SOJABAS (vatten, ekologiska skalade SOJABÖNOR* 9,6 %), ekologisk majsstärkelse*, surhetsreglerande medel (trikalciumcitrat), förtjockningsmedel (pektin), salt, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, vitlök, salt, peppar.*Ekologisk ingrediens

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas