42:-

Grönkålsbullar

I majskal med sallad
Allergener
Grönkålssbullar

Gluten

Ingredienser

Ingredienser:

GRÖNKÅLSBULLAR:(broccoli*, majs*, vitkål*, HAVREGRYN*, grönkål*(7%), lök*, potatismjöl*, DINKEL*, ärtprotein*, rapsolja*, salt, koriander*, vitlök*, socker*, morotsfiber*, svartpeppar*. Grönsaker 73% *= ekologisk ingrediens Certifierad av SE – EKO – 01. TacoTubs (majsmjöl, solros-/rapsolja, salt). Bistro sallad (roman, isberg, frisée), tomat, gurka, rödlök, ruccola.

DIPSÅS RÖD: (tomat(36%), tomatpure, lök(19%)vatten, chili(7,5%), salt, ättika, modifierad majsstärkelse, vitlök, chilipeppar, korianderblad, spiskummin, cayennepeppar, oregano).

DIPSÅS VIT: (Ekologisk sojabas (vatten, ekologiska skalade sojabönor* 9,6 %), ekologisk majsstärkelse*, surhetsreglerande medel (trikalciumcitrat), förtjockningsmedel (pektin), salt, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, vitlök, salt, peppar.*Ekologisk ingrediens

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas