Glasspinne

Allergener
Vaniljpinne

Mjölk/ laktos

Is-glasspinne

Ingredienser

VANILJ-PINNE: SKUMMJÖLK*, GRÄDDE*(20%), socker*, glukossirap, SKUMMJÖLKSPULVER*, vaniljarom emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av veg fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl).

* Ursprung: Sverige. Grädde med 40% fetthalt.

ISGLASS-PINNE: Vatten, socker, fruktjuice från koncentrat (vindruvsfläderbärs-, och hallonjuice), stabiliseringsmedel (pektin), färgämne (karamelliserat socker, morots och vinbärskoncentrat), surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra), naturliga aromer.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.