59:-

Empanadas

med köttfärsfyllning
Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Ingredienser

PIROGDEG: VETEMJÖL, veg. margarin (palm & rapsolja), vatten, fermenterad SKUMMJÖLK, salt, emulgeringsmedel (lecitin, veg. E471, E472c, arom, vitamin A & D), bakpulver (majsstärkelse, natriumkarbonat, natriumfosfat), vatten. (Pirogen är penslad med ÄGG).

FYLLNING: Nötfärs, lök, köttbuljong (havssalt, smakförstärkare (E621), jästextrakt (med kryddextrakt), socker, majsstärkelse, maltodextrin, nötköttextrakt, vegetabiliskt fett (palm-och raps), klumpförebyggandemedel (E551), färgämne (E150c), modifierad potatisstärkelse, krydda. Salthalt i färdig buljong 1,07%), hel svart oliv marinerad i vatten och salt, färgämne E579, kryddor, mald peppar och paprikapulver.

SALLAD: Ruccola, babyspenat, baby lollorosso, röd mangold, frillice/krisp, lollorosso, grön batavia, gurka, cocktailtomat, apelsin, ärtskott.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas