Gluten
Mjölk/ laktos
Nötter
Sojabönor
Pizzabotten: VETEMJÖL, SOJAMJÖL (GMO fri), DURUMVETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten, jäst), rismjöl, naturliga smakämnen, vatten, surdegsstart 5% (VETEMJÖL, vatten surdegskultur), salt, solrosolja.
Minimarshmallows: Majssirap, socker, majsstärkelse, gelatin, vatten, dextrose, aromämnen, stabiliseringsmedel E450.
Nutella: Socker, palmolja, HASSELNÖTTER (13%), SKUMMJÖLKSPULVER (8,7%), fettreducerad kakao (7,4%), emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin.
Köksfraiche: Syrad grädde (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin
Florsocker: Socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palmolja)
Chokladsås: Glukossirap, socker, vatten, fettreducerat kakaopulver (7 %), konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), salt och aromämne.
Glass: SKUMMJÖLK, GRÄDDE (24%), glukossirap, socker, druvsocker, vasslepulver (av MJÖLK), vaniljarom, vaniljkärnor, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl).
Frysta blåbär, Frysta hallon.
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.