79:-

Dessertpizza

Efterrättspizza med nötcreme, bär och glass
Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Nötter

Sojabönor

Ingredienser

Pizzabotten: VETEMJÖL, SOJAMJÖL (GMO fri), DURUMVETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten, jäst), rismjöl, naturliga smakämnen, vatten, surdegsstart 5% (VETEMJÖL, vatten surdegskultur), salt, solrosolja.

Fraiche: Syrad grädde (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin

Nötcreme: Socker, palmolja (hållbart odlad), HASSELNÖTTER , SKUMMJÖLKSPULVER , fettreducerad kakao, emulgeringsmedel (lecitiner (SOJA), vanillin).

Marshmallows:Majssirap, socker, majsstärkelse, gelatin, vatten, dextros, aromämnen, stabiliseringsmedel E450.

Chokladsås: Glukossirap, socker, vatten, fettreducerat kakaopulver , konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), salt och aromämne.

Glass: SKUMMJÖLK, GRÄDDE , glukossirap, socker, druvsocker, vasslepulver (av MJÖLK), vaniljarom, vaniljkärnor, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl).

Florsocker(Socker och potatisstärkelse), blåbär, hallon.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas