Fisk
Senap
Svavel-dioxid/sulfit
Mjölk/ laktos
Ägg
Senap
Fisk
VARMRÖKT LAX: odlad norsk LAX, (Salmo salar), salt, citronpeppar (peppar, paprika, lök, koriander, citronarom, citronsyra E330+)
POTATISSALLAD: Potatis, röd paprika, morot, blomkål, rödlök, sockerärta, salladslök, broccoli, pressad rapsolja, vitvinsvinäger, antioxidationsmedel E224 (SULFITER), pressad citron (citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel (KALIUMPYROSULFIT), DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖN, brännvinsättika, salt, antioxidationsmedel (KALIUMDISULFIT E224), surhetsreglande medel, citronsyra E330, strösocker, italiensk salladskydda (salt, vitlök, lök, svartpeppar, persilja, jästextrakt, paprika, tomat, vegatarisk olja (raps), koriander, oregano, dragon, timjan), citronskal, konserveringsmedel (E202)Förtjockningsmedel (E415)
.
ROMSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415) krydda och konserveringsmedel (E202)), GRÄDDFIL (MJÖLK) (högpastöriserad GRÄDDE, syrningskyltur), tångkaviar (havstångsextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E160c, E160a))(5,2%), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).
KAPRISBÄR (vatten, vinäger, salt)
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.