Ciabatta Kyckling Teriyaki

med vitlöksdressing.
Allergener
Ciabatta Kyckling Teriyaki

Gluten

Ägg

Senap

Sojabönor

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 19%, jodberikat salt, rapsolja, socker, RÅGSIKTMJÖL, torkad surdeg (VETEMJÖL, surdegskultur), jäst, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrön.

FLORA: Flora mjölkfritt (Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D)

ÖVRIGT: Grillad kyckling: kycklingbröstfilé, potatisstärkelse, salt, rapsolja, kryddor och kryddextrakter (cayenne, koriander, ingefära, paprika, peppar, spiskummin, vitlök), glukossirap, lök, stabiliseringsmedel E451, E450, kycklingbuljong, jästextrakt, antioxidationsmedel (E301). Teriyakisås (Socker, SOJASÅS (31%)(vatten, SOJABÖNOR, salt, VETE, socker, svampextrakt), vatten, ättika, majsstärkelse, ingefära. Vitlöksdressing (Rapsolja, vatten, ÄGGULA, citronjuicekoncentrat, vitlökspulver (1,5%), socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, kryddor och kryddörter (cayennepeppar, vitpeppar, persilja), antioxidationsmedel (E330), konserveringsmedel (E202, E211), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412), arom). Råvaruursprung: Sverige

Frillice crisp, tomat

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.