Chokladtårta Temptation

Allergener
Chokladtårtan

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Sojabönor

Ingredienser

Vatten, socker, chokladglasyr 11,7% (chokladpulver 40% (socker, kakao), glukosfruktossirap, vatten, socker, modifierad stärkelse, syra E334, geleringsmedel E440, konserveringsmedel E202, aromer), vegetabiliska fetter (kokos, palm), rekonstituerade SKUMMJÖLK, glukosfruktossirap, VETEMJÖL, ÄGG, chokladdekoration 3,3% (socker, kakaomassa, vattenfritt MJÖLKFETT, magert kakaopulver, HELMJÖLKSPULVER, naturlig vaniljarom), HASSELNÖTSMASSA (3,1%), magert kakaopulver (1,6%), vegetabilisk olja (solros), stabiliseringsmedel E420, glukossirap, choklad 0,7% (kakaomassa, socker), ÄGGULA, VASSLEPULVER, modifierad stärkelse, mörk choklad (0,5%)(massa av kakao från Ecuador (70%) socker, emulgeringsmedel E322 (av SOJA), chokladpulver (0,5%) (kakao, socker) emulgeringsmedel E471, E322 (inklusive SOJA) och E472e, LAKTOS, vattenfritt MJÖLKFETT, förtjockningsmedel E401, E440, E415, aromer (innehåller MJÖLK), MJÖLKPROTEINER, bakpulver E500, E450, salt, MALTSEXTRAKT AV KORN, maltodextriner.

 

Kan innehålla spår av nötter 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.