Påsktårta

Erbjudande
Allergener
Påsktårtan

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Mandelägg

Mjölk/ laktos

Nötter

Ingredienser

Choklad 20,5% (kakaomassa, socker, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, kakaosmör,naturlig vaniljarom), vatten, SMÖR, socker, vegetabilisk olja (colza, palm), ÄGG, glasyr (socker, vatten, glukosfruktossirap, geleringsmedel: E440, surhetsreglerande medel: E330, E331), VETEMJÖL, SKUMMJÖLKSPULVER, kakao (1,4%), mjölkchokladflingor 1,2 % (socker, kakaomassa, kakaosmör, MJÖLKPULVER, SMÖR, naturlig vaniljarom), antioxidationsmedel: E341, bakpulver: E339, E500, stabiliseringsmedel: E410, E412, E407, emulgeringsmedel: E471, E481, salt.
Mandelägg: socker, rostade MANDLAR, SÖTMJÖLKSPULVER, kakaosmör, kakaomassa, förtjockningsmedel (arabisk gummi), emulgeringsmedel (rapslecithin), färgämnen (titandioxyd/-oxid, karoten, karmin), härdat vegetabilsk fett (palmkärna), vanilj.

Kan innehålla spår av nötter och jordnötter

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas