Gluten
Mjölk/ laktos
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Köksfraiche: Syrad GRÄDDE (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).
Ost: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Kycklingfilé: Kycklingbröstfilé, potatisstärkelse, salt, rapsolja, kryddor och kryddextrakt (cayenne, koriander, ingefära, paprika, peppar, spiskummin, vitlök), glukossirap, stabiliseringsmedel (E451, E450), lök, kycklingbuljong, jästextrakt, antioxidationsmedel (E301).
Bacon: griskött, vatten, nitritsalt(konserveringsmedel E250), salt(klumpförebyggande medel E535), rökarom, stabiliseringsmedel E451, socker.
Parmesan: Opastoriserad MJÖLK, salt, löpe.
Extra virgin olivolja, romansallad, oregano,
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.