Paj Blåbär med vaniljvisp

Allergener
Blåbärspaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Vaniljvisp

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BLÅBÄRSPAJ: Blåbär, bagerivetemjöl extra (VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra)), mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), socker, margarin (till mördeg), kokt vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101.), shea, kokos, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471 av veg. fett), naturlig arom, HAVREGRYN, vatten, HELÄGGSPULVER, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), arom (vanillin), stärkelse.

 

VANILJVISP: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljvispen är laktosfri.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.