1.Gluten & Mjölkfri Blåbärsmuffins

Allergener
Blåbärsmuffins Gluten & Mjölkfri

Ägg

Ingredienser

Vatten, socker, rismjöl, rapsolja, blåbär, HELÄGGSPULVER, glukossirap, förtjockningsmedel (modifierad potatisstärkelse), bakpulver (E450i, E500ii), stabiliseringsmedel (E464, E466, E412, E415), emulgeringsmedel (E475 (veg. fett), E481 (veg. fett)), modifierad majsstärkelse, salt, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202), arom. 9.5% Blåbär ursprung EU.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.