Blåbärscheesecake

Allergener
Blåbärscheesecake

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

GRÄDDE (MJÖLK) (30%), socker, vatten, FÄRSKOST (MJÖLK) (12%), blåbär (7%), glukos fruktossirap, rapsolja, hela ÄGG, blåbärspuré (3%), VETEMJÖL, dextros, VETESTÄRKELSE, gelatin, modifierad stärkelse, fettminskad kakao, SKUMMJÖLKPULVER, palmfett, bakhjälpmedel (E450, E500), LAKTOS (MJÖLK), förtjockningsmedel (E440, E412), naturligt arom, emulgeringsmedel (E471, E322), citronsyra (E330), sött VASSLEPULVER (MJÖLK), bordssalt, surhetsreglerare (E332, E327, E300).

Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och soja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.