Ägg
Sojabönor
Gluten
Mjölk/ laktos
VÅFFLA: VETEMJÖL, margarin (palm, kokos, rapsolja), socker, vatten, ÄGG, invertsocker, jäst, SOJAMJÖL, salt, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), smakämnen, vanillin.
Kan innehålla spår av mjölk/laktos.
Sylt: Socker, äpple, hallon, vatten, jordgubbar, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).
GRÄDDE: emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel karragenen
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.