Bagels med kalkon

Allergener
Bagels med kalkon & Färskost

Gluten

Mjölk/ laktos

Sojabönor

Ingredienser

BAGELS: VETEMJÖL, malt av KORN, vatten, socker, salt, torkad surdeg av VETE, vinäger, jäst, SOJABÖNSOLJA, solrosolja, mjölbehandlingsmedel E300, majsmjöl.

Kan innehålla spår av ägg, mjölk, laktos, sesam.

FÄRSKOST: MJÖLK, GRÄDDE, vassleprodukt (MJÖLK), salt, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl), syra (citronsyra), bakteriekultur.

KALKON: Kalkonbröst (90%), vatten, salt, malto- dextrin, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E331, E301), surhetsreglerande medel (E500), konserveringsmedel (E250), rökarom.

ÖVRIGT: Frilice crisp, paprika, ärtskott

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.