Bärtårta

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Skogsbär (35%( (Vinbär- Blåbär – Björnbär – Jordgubbar – Hallon) – VETEMJÖL – socker –vatten – vegetabiliskt margarin (vegetabiliska fetter (palm – kokos) – Vegetabilisk olja (solros) – vatten – emulgeringsmedel E471 – salt – surhetsreglerandemedel E330 – aromer) – Glukos- fruktossirap- rekonstituerande SKUMMJÖLKÄGG – vegetabilisk olja (kokos) ÄGGULA – modifierad stärkelse – vegetabilisk fett (Palm) – stabiliseringsmedel E 420 – glukossirap – förtjockningsmedel E407 – E440 – E401 – E410 och E415 – LAKTOS – bakpulver E450 och E 500 – surhetsreglerandemedel E 330 – E508 – E331 och E 332 – emulgeringsmedel E471 – E472e och E322 (av solros) MJÖLKPROTEINER – stärkelse (av VETE) – naturlig aromer – salt – maltodextrin – dextros.

 

Kan innehålla spår av nötter och soja

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas