Skogsbärstårta

Allergener
Skogsbärstårta

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Skogsbär (35%( (Vinbär, Blåbär, Björnbär, Hallon, Jordgubbar, ) , VETEMJÖL , socker , vatten , vegetabiliskt margarin (vegetabiliska fetter (palm, kokos) , Vegetabilisk olja (solros), vatten, emulgeringsmedel E471 ,salt, surhetsreglerandemedel E330) ,Glukos, fruktossirap, rekonstituerande SKUMMJÖLK, ÄGG , vegetabilisk olja (kokos, palm) ÄGGULA,  modifierad stärkelse , förtjockningsmedel E407, E440 , E401 , E410 och E415, stabiliseringsmedel E 420 och E508, glukossirap, LAKTOS , bakpulver E450 och E 500, surhetsreglerandemedel E 330 ,E332,  E331, E516, emulgeringsmedel E471, E472e och E322 (av solros), MJÖLKPROTEINER , stärkelse (av VETE) , naturlig aromer, narturlig citronarom, geleringsmedel E410,  salt,  maltodextrin, dextros.

 

Kan innehålla spår av nötter och soja

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.