Gluten
Mjölk/ laktos
Svavel-dioxid/sulfit
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL AV KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Köksfraiche: Syrad grädde (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Soltorkad tomat: Soltorkade tomater, vatten, ättika, salt, aromer, antioxidant: NATRIUMMETABISULFIT E 223, vitlök, kryddor, rapsolja.
Paprika (80%), solrosolja, salt, socker, vitlök, oregano, lök, persilja, surhetsreglerande medel: citronsyraantioxidant: askorbinsyra. Allergiråd: Inga kända råd vid tillfälle.
Fetaost: Pastöriserad MJÖLK (får och get), havssalt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt
Kalamataoliver: vatten, salt, vinäger, olivolja.
Extra virgin olivolja, torkad oregano, färsk ruccola.
* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas