Äppelpaj

med vaniljsås
Allergener
Äppelpaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Vaniljsås

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Ingredienser

ÄPPELPAJ:
Äpple, socker, VETEMJÖL, palmfett, vegetabiliska oljer (raps, palm, kokosnöt, solros), smörfett, vatten, modifierad stärkelse, jäst, ÄGGVITA, SMÖRAROM, salt, VETESTÄRKELSE, invertsocker, emulgeringsmedel E471, E472e, MJÖLKPULVER, VASSLEPULVER(MJÖLK), bakpulver E500, förtjockningsmedel E 410, E415, E412, stabiliseringsmedel E450.

Kan finnas spår av mandel, nötter och sojabönor

VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, fullhärdad kokosolja, socker, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b och E472e av vegetabiliskt fett), vaniljarom (MJÖLK), laktasenzym, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), färgämne (karotener).

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas