Frukostvärdinna på Hotellet

Prick klockan sju varje morgon står frukosten framdukad på Hotellet i Ullared. Då serverar Sandra Nilsson färska frallor, fil och yoghurt, ägg, bacon, äggröra, grönsaker och frukt till shoppingsugna hotellgäster.

– Gästerna är uppe tidigt, berättar Sandra. De är på hugget och vill få så mycket tid som möjligt i varuhuset. För mig som frukostvärdinna är det viktigt att ge dem en riktigt bra start på dagen.

Hon trivs med att vara först på plats. Som en liten hustomte smyger hon in på morgonen och börjar förbereda.
– De första timmarna är intensiva. Då fyller vi på buffén, dukar och servar gästerna. När frukosten har stängt dukar vi undan, diskar och gör vi fint inför nästa dag. Arbetet är varierande, precis som antalet ätande gäster. Beroende på säsong kan det vara allt mellan 50 och 350 gäster.

Sandra är mån om att se till var och en.
– Allra viktigast är att vara lyhörd för olika önskemål. Vi är ett riktigt härligt gäng här som alla vill samma sak – att ge våra gäster en riktigt bra upplevelse!