Tillbaka
Våra 10 populäraste pocketböcker

Våra 10 populäraste pocketböcker

Den 14 maj 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Behöver du tips på fängslande läsning för lediga dagar och sommarsemester? Varuhusets bokavdelning är fylld till bredden med romaner för både deckarfantasten, humoristen och romantikern. Vi listar de 10 populäraste pocketböckerna just nu!

En bur av guld – Camilla Läckberg
39,95 kr

 

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg säljer inte helt otippat bäst av alla även här i Ullared. Hennes näst senaste bok ”En bur av guld” beskrivs som en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad men som tar tillbaka kontrollen över sitt öde, och hämnas.

Den där kvällen – Sheila O’Flanagan
39,95 kr

 

Tvåa på pockettoppen ligger irländska författaren Sheila O’Flanagan med sin succéroman ”Den där kvällen”. I boken får vi följa kvinnorna Lola och Bay som båda får tillvaron vänd upp och ner i ett enda ögonblick. Men det de tror är deras livs misstag kan också visa sig vara deras livs största chans.

Mitt hjärta är ditt – Anna Jansson
39,95 kr

 

I denna Gotlandsdeckare utreder Maria Wern och hennes kollegor ett försvinnande. Sist någon såg den 29-åriga Cecilia Svensson hade hon sällskap med en man på bussen … ”Mitt hjärta är ditt” är en spännande kriminalroman som innehåller både privata svårigheter och beräknande ondska. Anna Janssons romaner om kriminalinspektör Wern har sålt fyra miljoner exemplar och är översatt till 17 språk.

De sju systrarna – Lucinda Riley
39,95 kr

 

”De sju systrarna” är den första delen i en unik, storslagen serie om familj, kärlek och identitet, löst baserad på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna. Tidningen The Dailey Mail beskriver boken så här: En briljant bladvändare, fylld av glamour och romantik.

Tatueraren i Auschwitz – Heather Morris
39,95 kr

 

Tatueraren i Auschwitz är en roman som bygger på den sanna historien om Lale och Gita och deras kärlek – som tillsammans med dem överlevde koncentrationslägret i Auschwitz. Tillsammans med huvudpersonerna får vi uppleva en oförglömlig kärlekshistoria som övervinner koncentrationslägrets omänskliga förhållanden tar sin början.

En grav för två – Anne Holt
39,95 kr

 

En grav för två är den första boken med den norske deckarförfattaren Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. Aftonbladet skriver: En effektivt berättad kriminalroman och spännande från första till sista sidan. Den är också en fascinerande inblick i elitidrottens värld och villkor.

Stormsystern – Lucinda Riley
39,95 kr

 

På Gekås egen topplista finns även andra delen i Lucinda Rileys serie ”De sju systrarna”. Den framgångsrika seglaren Ally D Aplièse återvänder till sitt barndomshem när hon nås av nyheten om sin adoptivfars hastiga bortgång. Där tilldelas hon och hennes fem systrar varsin ledtråd som fadern efterlämnat.

Folk med ångest – Fredrik Backman
39,95 kr

 

Passa på att läsa boken innan Netflix-serien kommer! Fredrik Backman, mannen bakom succéromanen En man som heter Ove, är tillbaka med sin sannolikt bråkigaste bok någonsin. Handlingen kretsar kring ett gisslandrama som äger rum på en lägenhetsvisning …

Se mig falla – Mons Kallentoft
39.95 kr

 

”En försvunnen tonårsdotter. En pappa som aldrig slutat leta. Ett okänt Mallorca – korrupt och hänsynslöst.” Så beskrivs Mons Kallentofts nya roman ”Se mig falla” som är berättelsen om en fars desperata sökande efter sin älskade dotter. En tät och febrig skildring av det mörker som döljer sig under semesterparadisets glittrande yta.

Pärlfarmen – Liza Marklund
39,95 kr

 

Det är tidigt 1990-tal. Unga Kiona lever med sina syskon och föräldrar på Manihiki i södra Stilla havet, en av världens mest isolerade atoller. Hon arbetar på familjens pärlfarm: fridyker, kontrollerar ostron och skördar svarta pärlor. En morgon fastnar en stor segelbåt på revet. På däck ligger en svårt skadad man. Han är svensk och heter Erik. Så börjar en hisnande historia som sträcker sig över ett halvt årtionde och fyra världsdelar.