Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 17 maj 2023

Tips för husbil och husvagn

Nu går startskottet för årets campingsäsong och det är en perfekt tid för att utforska nya platser.  Med rätt produkter kan du enkelt höja både bekvämlighet, funktionalitet och mysfaktor i husbilen eller husbilen. Vi tipsar om de bästa fynden för att maxa campinglivet!

Se sortiment

Den 16 maj 2023

Säsongens nyheter för häst & ryttare!

Vi visar säsongens nyheter bland kläder, utrustning och tillbehör för både häst och ryttare. I varuhuset hittar du prisvärda kvalitetsprodukter för hästsport och stalliv!

Se sortiment

Den 11 maj 2023

NEWS SS23: Sommarmode DAM

Under sommaren vill vi klä oss svalt och snyggt men kanske framför allt - bekvämt. Bland säsongens modenyheter hittar du allt från sköna blusar till böljande klänningar och snygga shorts. Låt dig inspireras att hitta en ny, skön sommarstil.

Se sortiment

Den 11 maj 2023

NEWS SS23: Sommarmode The plus fit

Sommarens nyckelplagg, härliga klänningar och svala linnekläder. Vi tipsar om säsongens somriga modenyheter från damkollektionen The Plus Fit. Hitta inspiration till sommarens stil!

Se sortiment

Den 11 maj 2023

NEWS SS23: Sommarmode BARN

Fyll på barnens garderob med sköna kläder för hela sommarlovet. I kollektionen hittar du bland annat t-shirts med coola tryck, färgglada klänningar, matchande set och bekväma plagg i linnemix för sommarens alla dagar. Hitta favoriterna redan idag!

Se sortiment