Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 31 mars 2023

NEWS SS23: Badmode BARN

Ladda barnens garderob för sköna stranddagar och härlig utomhuslek. På varuhusets barnavdelning har sommarens badkläder och sköna plagg redan tagit plats!

Se sortiment

Den 31 mars 2023

NEWS SS23: Badmode The plus fit

Ladda upp för sommar och sol med säsongens badkläder. Redan nu har sommarens badmode i plus fit tagit plats i varuhuset. Hitta dina nya favoriter idag och var redo när värmen kommer!

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter till dam 2023

Vårens snyggaste sneakers, festliga sandaletter och sköna sandaler för alla tillfällen. Varuhusets stora skoavdelning har fått in massor av nyheter. Passa på att uppdatera garderoben med nya favoritskor till oslagbart låga priser!

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter för herr 2023

Sportigt, dressat och klassiskt! Varuhusets stora skoavdelning är påfylld med nya sneakers för alla stilar och tillfällen. Dessutom har vi uppdaterat sortimentet med sköna sandaler, loafers och finskor. Passa på att shoppa vårens skonyheter till oslagbart låga priser.

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter till barn 2023

Vårens coolaste sneakers, sköna sommarsandaler och outdoorskor för säsongens alla väder. Varuhusets stora skoavdelning är laddad med nyheter! Passa på att förnya barnens skogarderob till oslagbart låga priser.

Se sortiment