Tillbaka
Säsongspremiär för utemöbler med hemleverans

Säsongspremiär för utemöbler med hemleverans

Den 4 februari 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Nu är det äntligen säsongspremiär för utemöbler med hemleverans i varuhuset! Årets showroom är nästan 700 kvadratmeter och vi har fyllt det till bredden med loungeset, matgrupper och tillbehör. Du beställer dina möbler i varuhuset – vi levererar produkterna hem till dörren!

Treviso loungeset  / Treviso pall 2-pack

HEMLEVERANS

Med Gekås sortiment av utemöbler följer ett helt nytt sätt att shoppa i Ullared. Du beställer möblerna på plats i varuhuset och möblerna skickas sedan hem inom 10 arbetsdagar. Hemleverans av utemöbler gäller endast inom Sverige. Fraktkostnaden avgörs av ditt postnummerprefix, läs mer här >>

Monaco bord 110 cm + 6 Windsor-stolar  / Bali bord + 2 Henley-stolar / Monaco bord + 6 Toscana-stolar / Malaga Loungeset

Kairo 2 fåtöljer + 2 fotpallar + bord

Montes soffa + två fåtöljer + bord / Montes hörnsoffa + extradel + 2 bord

 

Stilrent, bekvämt och praktiskt – satsa på en möbelgrupp med underhållsfritt aluminium så är den lätt att sköta och enkel att flytta. Modellen Montes finns i svart och vitt som två olika loungeset varav det ena har ett högre bord och passar även till matplatsen.

Rotterdam Loungeset

 

MIXA OCH MATCHA!

Många av möblerna i showroomet säljs separat och du kan själv matcha ihop bord och stolar för att skapa en personlig möbelgrupp. Vi har tagit fram massor av olika kombinationer med extra förmånligt paketpris. Alla olika kombinationer finns att se i självbetjäningskassorna på plats i showroomet.

Palma bord / Verona stol svart / Palma bord + 8 Verona-stolar / Utekök Antracit

 

De varma årstiderna är efterlängtade och när vädret väl tillåter vi vill gärna vara utomhus så mycket som möjligt. Med ett praktiskt utekök kan du flytta ut matlagning och förberedelser. På så sätt får du mer tid med gästerna. Vårt utekök finns i 6 olika delar där du själv kombinerar ihop ditt kök. Uteköket säljs endast i varuhuset, ej för hemleverans.

Padova soffa + 2 fåtöljer + bord

 

Loungesetet Padova i ljusa toner och smäcker design. Materialet är konstrotting och dynor i olefintyg.

Vila matbord + 6 stolar med hög rygg  / Rom 2 solbäddar + sidobord

 

Se till att maximera bekvämligheten i trädgården eller på altanen. I setet Rom ingår två solsängar i grå konstrotting med matchande glasbord. Ryggstödet är ställbart i flera olika nivåer.

Vila matbord + 6 fåtöljer med hög rygg  / Vila solbädd  / Vila Hörnsoffa / Vila höj- och sänkbart soffbord

 

Inred för bekväma måltider med plats för hela familjen. Vila är en exklusiv matgrupp i naturfärgad konstrotting. Bordet har glasskiva och öronlappsfåtöljerna är kompletta med tjocka, bekväma dynor som ingår i priset.

 

Västervik Loungeset

Las Vegas Loungeset

Vinga 2 fåtöljer med justerbar rygg + 2 fotpallar + sidobord

 

SMIDIG BETALNING

I showroomets självbetjäningskassor kan du betala med kort, faktura eller avbetalning. Har du kontanter, värdecheck eller tillgodokvitto kan du betala i showroomets bemannade kassa.

Jakarta stol  / Jakarta fotpall  / Jakarta sidobord

Glasräcke klarglas 22,6×100 cm  / Klarglas 97,6×100 cm  / Rökfärgat glas 22,6×100 cm  / Rökfärgat glas 97,6×100 cm 

Turku Loungegrupp

 

Komplettera din uteplats med inredningsdetaljer som sätter stilen och förhöjer känslan. I varuhuset finns massor av ljuslyktor, vaser, krukor och dukningstillbehör för alla olika stilar.

 

Klicka här för att se hela sortimentet!