Tillbaka
Jeansguide för dam & herr

Jeansguide för dam & herr

Den 17 juni 2021

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Jeans är en riktig klassiker som mycket väl kan vara garderobens mest användbara plagg. Ett perfekt basplagg som du kan matcha utifrån din personliga stil och styla för alla tillfällen. Vi på Gekås älskar denim och passar på att guida dig till våra mest populära jeansmodeller för dam och herr.

Vilken modell passar dig?

Slim fit, curved eller push up? Vi har samlat damavdelningens sex populäraste jeansmodeller och skapat en guide som hjälper dig att hitta rätt i denimdjungeln. Passa på att prova ut din perfekta jeansmodell i varuhuset!

ADA 199 kr

Våra Ada-jeans är modellen för dig som vill ha riktigt tajt passform och hög midja. Men också med lite extra stretch som anpassar sig efter just dina kroppsformer.

DESIRÉ 199 kr

Med Desiré får du ett par jeans med smal passform och normal midja. Dessutom har de dekorativa sömmar som ger en push up-effekt och verkligen framhäver dina former.

LINDA 139 kr

Här har du de perfekta basjeansen! Linda har en klassisk, smal passform och normalhög midja som funkar i alla lägen och till alla outfits.

MARY 199 kr

Med vår populära jeansmodell Mary får du ett par riktigt välsittande och bekväma jeans med rak passform och normalhög midja. Den finns dessutom i två innerbenslängder: 76 cm och 80 cm.

MELISSA 199 kr

Letar du efter ett par jeans med slimmad passform och normalhög midja? Då är Melissa modellen du ska testa i varuhuset!

TINA 199 kr

Modellen Tina är jeansen för dig som vill ha riktigt smal passform och hög midja. En trendig modell som passar perfekt till croppade eller istoppade överdelar.

Jeans Lee 349 kr

Lee Legendary Skinny

Nyinkommet på damavdelningen är jeans från det klassiska varumärket Lee. Deras modell Legendary Skinny har smal passform och precis så mycket stretch som behövs för att göra dem bekväma och följsamma.

Jeans Lee 349 kr

Stock & Hank
Från herravdelning vill vi tipsa om storsäljande jeansmodellen Steve från varumärket Stock & Hank. Passformen är rak och något avsmalnad med två procent stretch för riktigt bekväm känsla. Steve finns i flera olika tvättar.

Jeans Steve Light Blue 199 kr

Jeans Steve Medium Blue 199 kr

Jeans Steve Blue 199 kr

Jeans Steve Dark Blue 199 kr

Jeans Steve Slim Fit 199 kr

Jeans Wrangler 399 kr / Jeans Wrangler 399 kr / Jeans Grant 249 kr

Jeans Lee Extreme Motion 399 kr

Är du på jakt efter de skönaste jeansen någonsin? Då kan vi tipsa på modellen Extreme Motion från Lee som väntar på herravdelningen. Jeansen har extra smidig fyrvägsstretch med flexibel midja för bästa komfort.