Tillbaka
Höstens väskor – 10 favoriter från varuhuset

Höstens väskor – 10 favoriter från varuhuset

Den 10 augusti 2018

Tillbaka

Välkomna hösten med en ny väska på axeln! Vi har valt ut 10 favoriter från varuhuset som visar vilka modeller, färger och material som gäller i år.

Inför hösten kliar det lite extra i fingrarna att få uppdatera garderoben med både kläder och accessoarer. Just väskan är en favorit hos många och i år är den en riktig nyckeldetalj i trendrapporterna som kan sätta stilen för en hel outfit.

Fundera över vilken typ av väska du behöver, kanske ska den vara liten och enkel att bära med sig eller lite större med plats för både dator och böcker. På vår väskavdelning finns det massor av snygga höstnyheter att välja mellan och nya spännande material och färger att upptäcka.

Vi har valt ut 10 favoriter som visar höstens väsktrender! För de flesta modeller finns det fler färger att upptäcka i varuhuset.

Här har vi väskan som checkar av två av årets stora trender! Det runda metallhandtaget och den senapsgula färgen. Våga missmatcha med en tröja i en av årets hetaste färger, fuchsia.

 

En kappa i leopardmönster passar bra ihop med och klassisk cross over-väska i alla vår favoritfärg, svart.

 

Äntligen är pälsen tillbaka! Denna fantastiska väska i gul pälsimitation passar strålande bra till både feststassen och för att pigga upp en enkel vardagsoutfit.

 

Den perfekta vardagsväskan är svart, har en clean design och passar till allt. Vår modell har gulddetaljer som ger den en extra lyxig känsla och praktiska handtag i reglerbar längd.

 

Vad tror du om att satsa på en roströd väska till hösten? Denna quiltade modell är perfekt för dig som vill ha en liten väska för alla nödvändigheter. Axelremmen är en snygg kombination av kedja och skinnimitation.

 

En snygging som är svår att motstå! Elegant väska med trendiga metalldetaljer och en dov, gammelrosa färg. Gillar du att klä dig i pudriga nyanser är detta ett perfekt komplement.

 

Satsa på att vara praktisk och chic på samma gång med denna trendiga ryggsäck i påsmodell. Modellen är quiltad och har guldiga detaljer som pricken över i:et.

 

Sammetstrenden håller i sig och nu på hösten kan vi verkligen frossa i detta snygga material. En väska i svart sammet är enkel att matcha och riktigt snygg till festoutfiten.

 

En klassisk kuvertväska är nästintill ett måste i accessoarlådan. Denna modell har fin beige ton som är snygg att matcha med både svart och brunt.