Tillbaka
Hitta favoriterna bland vårens inredning!

Hitta favoriterna bland vårens inredning!

Den 11 februari 2019

Tillbaka

Lampfot

269:-

Rund box 2-pack

149:-

Rund box 2-pack

149:-

Lampfot

269:-

Nytt år betyder nystart i hemmet och redan nu kan vi se vilka inredningstrender som kommer regera framöver. Vissa favoriter från förra året är varmt välkomna att stanna, men visst finns det också plats för några nya guldkorn att flytta in? Vi hjälper dig att hitta dina favoriter bland vårens inredning!

Visste du att Gekås populära inredningssortiment nu har fått breda ut sig på ännu större yta i varuhuset? I augusti 2018 var det premiär för 3 300 nya kvadratmeter som huserar allt inom inredning, belysning och hemtextil. Här finns nu gott om svängrum och vi har kunnat bredda sortimentet med ännu fler kvaliteter och stilar att välja mellan. Till hemmet-avdelningen har exempelvis fått fler småmöbler i sortimentet och på hemtextilsavdelningen har mattorna blivit en helt egen avdelning.

Kuddfodral från

4995

En av vårens tydligaste inredningstrender stavas F-Ä-R-G! Efter åratal av vitt, beige och grått är vi nu redo att börja addera färg i hemmet igen. Ett smidigt sätt att fixa stilen är att fylla soffan med kuddar i en härligt brokig färgmix. Och trendmaterialet nummer ett är såklart – sammet!

Spegel 61 cm

249:-

Spegeln har på senare tid blivit en inredningsdetalj att räkna med. Nu ska den inte bara hänga i hallen eller badrummet utan gärna ta plats i vardagsrummet som en del av en tavelvägg. Och då passar det extra bra med en spegel som är som ett riktigt konstverk, till exempel denna solfjäderspegel från vår Till hemmet-avdelning.

Gardiner 2-pack

279:-

Sammet, sammet, sammet… Denna inredningstrend har fått ett enormt genomslag och visar inget tecken på att mattas av. Snarare tvärtom! Våra populära sammetsgardiner har nu kommit in i en hel serie nya färger och årets trendfärg honungsgult finns såklart med bland nyheterna. Visst är nyansen fin att matcha med puderrosa?

Lykta 31 cm

199:-

Lykta 14 cm

3995

Det sitter i detaljerna! Skapa ett stilleben av ljusstakar med en enhetlig stil och varierande storlekar. De mönsterskruka metallen i denna serie lyktor ger ett vackert, guldskimrande sken när de är tända.

Stol

399:-

Sammet är otroligt populärt inte bara på inredningsdetaljer utan också på möbler. I varuhuset hittar du dessa metallstolar med sits och ryggstöd i sammet. Perfekt runt matbordet, vid skrivbordet eller i sovrummet. Plus i kanten för att de är stapelbara!

Brickbord

129:-

Matta

795:-

Mattan har varit en riktig nyckeldetalj i inredningen under flera år och just nu är det en särskild modell som står överst på mångas önskelista – den enfärgade viskosmattan. Dessa mattor har en tät, kort lugg med fantastisk lyster som är svår att motstå. Hos oss finns mattan i tre storlekar: 120 cm (rund), 140×200 cm och 160×230 cm. Färgerna är svart, offwhite, beige, rosa, blå och grå/grön.

Lampskärm från

3995

Självklart är det sammet som gäller även när det kommer till belysning! I vårt mix- och matchsortiment på belysningsavdelningen väntar sammetsskärmar i alla former, färger och storlekar. Och just nu är starka, mörka och djupa toner av blått, grönt, rött och gult de allra mest trendiga.