Tillbaka
Glenn Strömberg: Men’s Collection AW19

Glenn Strömberg: Men’s Collection AW19

Den 23 augusti 2019

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Skjorta

249:-

Jeans

399:-

Skjorta

249:-

Jeans

399:-

Glenn Strömbergs klädkollektion för Gekås Ullared blev en av vårens stora succéer. Nu fortsätter designsamarbetet med en ny spännande höstkollektion som ”Il Capitano” satt sin prägel på.

– Jag är positivt överraskad och tror faktiskt att Gekås är det också. Vårkollektionen sålde otroligt bra och folk verkar verkligen gilla kläderna, säger Glenn.
Han konstaterar att det så klart hänger ihop med pris och kvalitet, men också att stilen verkade hitta hem direkt. Snygga t-shirts med tryck, skjortor med karaktär, jeans som kompletterar, coola badshorts och inte minst linneskjortor och linnekavaj blev populära storsäljare.

Stickad tröja

299:-

Jacka

799:-

Chinos

299:-

Höstens kollektion fortsätter på samma linje som vårens. Det är användbart sportigt, lättsamt casual, klassiska basfärger som marin, kaki och denimblå och några plagg som är lite mer dressade. Nytt för hösten är färgen plommonlila och ett snyggt rutmönster på flanellskjortor som passar perfekt in i modebilden för höst och vinter 2019.

Stickad tröja

299:-

Jeans

399:-

– De nya långa jackorna i kollektionen har jag redan pejlat in. Snygga, fräscha och varma, helt perfekta. Jag gillar kvalitetskläder med bra funktioner. Den klassiska ullrocken passar till både vardag och fest – och att det står Strömberg på alla plagg gör dem ju bara ännu bättre, säger Glenn stolt.

Rock

899:-

Torsdagen 26/9 kl. 14-ca 17 och fredagen 27/9 kl. 11-ca 14 kommer Glenn till varuhuset för att träffa kunderna. Ett perfekt tillfälle att både spana in den nya kollektionen och att träffa Glenn personligen.

Halsduk

149:-

Scarf

149:-

Väst

399:-