Tillbaka
För en hållbar garderob

För en hållbar garderob

Den 6 mars 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Allt börjar med basen. Från strumpor och underkläder som du bär varje dag till T-shirtar, toppar och linnen som lyfter din outfit. Basic You står för tidlös stil, prisvärd kvalitet och omtanke om både miljö och människa. Hitta nyckelplaggen som skapar en hållbar garderob för dig.

Hudnära omtanke
I vår Basic You-kollektion finns många ”nära huden”-plagg som som strumpor, linnen, underkläder och inte minst bodies och pyjamasar till de allra minsta. Därför har vi valt att arbeta med 100 procent ekologisk och GOTS-certifierad bomull i alla plagg. Det ger en hållbar bas i garderoben för både stora och små.

Utvalt för dig
Med Basic You kan du enkelt skapa en hållbar basgarderob med prisvärda plagg i bra kvalitet. På herravdelningen innehåller kollektionen T-shirtar i olika färger med antingen V-ringad eller rund hals. Du hittar också linne, strumpor och boxerkalsonger i utbudet. All bomull som använda i plaggen är ekologisk och GOTS-certifierad.

Se Basic You-sortimentet för herr här!

En komplett basgarderob
På vår damavdelning hittar du vårt allra största utbud av Basic You-plagg. Här finns alla delar för att bygga en komplett basgarderob för dig. Från underkläder, nylonstrumpor, leggings och strumpbyxor till linnen, toppar och stickat i ett stort urval av olika modeller. Alla plagg finns i klassiska basfärger som vitt, svart och grått och kompletteras efter säsong med nya trendfärger.

Se Basic You-sortimentet för dam här!

Lekfullt & Lättmatchat
På barnavdelningen består Basic You-sortimentet av kläder för både liten, mellan och stor. Från pyjamasar och mjuka bodies i olika modeller för bebisarna till pålitliga favorittoppar i lättmatchade färger för de större barnen. Ekologiskt, prisvärt och hållbart!

Se Basic You-sortimentet för barn här!