Tillbaka
Dags att fira Fars dag!

Dags att fira Fars dag!

Den 30 oktober 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Söndag 8 november är det Fars dag – ett gyllene tillfälle att uppmärksamma alla pappor och fina fadersfigurer i vår närhet. Vi hjälper dig med tips och presentidéer direkt från varuhuset!

Pocketbok 39,95 kr

Väck läslusten!
Vinter i allmänhet, och julledigheten i synnerhet, är ett perfekt tillfälle att väcka läslusten till liv. Så vad passar bättre än att ge bort en pocketbok till Fars dag? Vi har läsning för både deckarfantasten, humoristen och biografiälskaren.

Skäggbalsam 79,95 kr / Skäggolja 79,95 kr / Skäggvax 79,95 kr / Borste 24,95 kr / Skägg- och mustaschkit med sax och kam 24,95 kr

Vardagslyx för skäggbärare
Det lär inte ha undgått någon att skäggtrenden har tagit den manliga delen av befolkningen med storm. Det fixas, trimmas, vårdas och kammas som aldrig förr! Sätt ihop ett kit med härliga skäggvårdsprodukter från vår kosmetikavdelning och ge bort i Fars dag-present!

Padelracket Dunlop Rapid Control 599 kr / Padelboll Dunlop Pro 3-pack 49,95 kr

För padelspelaren
För den padelfrälste pappan är ett nytt racket eller fler bollar garanterat en uppskattad present. På vår stora sportavdelning finns massor av racket och tillbehör att välja mellan från olika kända varumärken.

Boxer 3-pack 79,95 kr / Tank top 49,95 kr / Strumpor Sneaker 3-pack 19,95 kr

Uppdatera basgarderoben
Ge bort ett Basic You-kit med snygga och stilrena basplagg! Produkterna är dessutom tillverkade i ekologisk och GOTS-certifierad bomull vilket innebär att plaggets hela produktionskedja är reglerad både med sociala och miljömässiga krav.

Vit skjorta regular fit 199 kr / Slips 49,95 kr / Näsduk 19,95 kr / Fluga 39,95 kr / Bälte 59,95 kr

Dressade klassiker
Slipsen är kanske den mest klassiska av alla Fars dag-presenter man kan komma på. Och saknar far en riktigt snygg slips, fluga eller näsduk i garderoben finns det så klart att hitta på varuhusets herravdelning.

MyPauze mobilfodral 149 kr

En digital paus
Ge bort en dos lugn och ro i present! Med mobilfodralet MyPauze slipper man stressande pushnotiser och gör det enklare att aktivt välja bort det digitala fokuset för en stund. När mobilen placeras i MyPauze-fodralet blockeras alla signaler och mobilstrålningen reduceras. Fodralen finns även med lås.

Armbandsklocka 199 kr / Armband 59,95 kr / Näsduk 19,95 kr / Plånbok 59,95 kr

Manliga accessoarer
Kanske hade en armbandsklocka, en plånbok och ett armband varit en bra present till Fars dag? I varuhuset sortiment finns massor av guldkorn att hitta för presentjägaren.

Braun hårtimmer HC5030 399 kr / Philips Oneblade skäggtrimmer 229 kr / Babyliss nästrimmer E650 99 kr

Lyxigt groomingkit
Hjälp far att säga adjö till ostyrig frisyr, långt skägg och irriterande näshår! På varuhusets hemelektronikavdelning finns massor av grooming- och stylingredskap från olika varumärken till riktigt bra priser.

Shakerset 69,95 kr

För hemmabartendern
Om far gillar att blanda proffsiga drinkar där hemma kan vi tipsa om massor av bra-att-ha-prylar från Till hemmet-avdelningen. Shoppa allt från shakerset och bartillbehör av alla de slag till böcker, drinkglas och karaffer.

Skinnhandskar Glenn Strömberg 249 kr

Handskar i äkta skinn
Ett par handskar är ett måste i var mans garderob när vinterkylan kommer. Denna modell från Glenn Strömberg Collection är tillverkad i cognacsbrunt skinn som håller länge och åldras på snyggaste sätt. Passa på att unna pappa riktigt bra kvalitet!

Mugg 49,95 kr / Vattenflaska 49,95 kr

Rockig merchandise
På vår mediaavdelning väntar rockig merchandise med ikoner som Beatles, Queen, Pink Floyd, Rolling Stones och Motörhead. Förutom muggar och vattenflaskor kan du även hitta kepsar, mössor och tygkassar. Perfekt för musikälskaren!