Shoppa nu. Betala i februari.

KAMPANJEN ÄR AVSLUTAD. Mellan 23 september och 30 november 2021 har alla med Gekåskortet möjlighet att flexa större köp och få upp till 120 dagars räntefri betalning, helt utan extra avgifter. Perfekt för dig som vill passa på att shoppa årets julklappar, laga mobiltelefonen, boka en shoppingweekend eller uppdatera garderoben. Det kallar vi flexibel shopping – på dina villkor!

Ansöker om Gekåskortet under kampanjen får du en välkomstcheck på 100 kr att shoppa för i varuhuset. SMS:a "Gekås" till 71 690 och ansök snabbt och enkelt i din mobil.

 

ERBJUDANDET ÄR EJ LÄNGRE AKTUELLT

Vad innebär det att ”flexa”?

När du betalar med Gekåskortet hos någon av våra verksamheter* har du alltid möjlighet att flexa dina köp som överstiger 1 000 kr. Det innebär att du lyfter ut köpet från din vanliga månadsfaktura och istället betalar det separat med möjlighet till unika delbetalningsalternativ.

Under kampanjen har du möjlighet att flexa ditt Gekåsköp och skjuta upp betaltiden i upp till 120 dagar räntefritt och helt utan avgifter! Passa på att shoppa alla dina julklappar mellan 23 september och 30 november och betala din faktura i februari 2022.

Flexköp – Så funkar det!

För att flexa ett köp, gör så här:

   1. Handla med ditt Gekåskort för 1000 kr eller mer hos någon av Gekås Ullareds försäljningsställen*. Vänta 2-3 dagar efter din shoppingtur tills köpet finns registrerat på ditt kort.
   2. Logga in på Resurs-appen eller på Mina sidor på www.resurs.se.
    Leta upp ditt köp under dina transaktioner. I appen får du en notis på startsidan om du har möjlighet att flexa ett köp.
   3. När ditt köp över 1000 kr hos Gekås Ullared har status ”Oaviserad” kan du välja att flytta köpet till en separat faktura.
    Tänk på att köpet inte kan flexas så länge det är registrerat som en preliminär transaktion och  att köpet kan flexas fram till och med den 3:e bankdagen månaden efter genomfört köp. Efter det går köpet över på din vanliga månadsfaktura.
   4. Klicka på transaktionen du önskar flexa och följ instruktionerna. Alla köp du väljer att flexa markeras med ett F i appen.
Notera. Under kampanjperioden kan du få upp till 120 dagars ränte- och avgiftsfri betalning på ditt flexköp. Ordinarie betaltid för köp med Gekåskortet är upp till 60 dagar. Gekåskortets flexfunktion är tillgänglig året runt, men den förlängda betaltiden gäller endast under den begränsade kampanjperioden. Om du inte har tillgång till appen eller Mina Sidor kan du alltid kontakta Resurs kundservice för personlig hjälp med aktivering av flexkampanjen. Ring  0771-11 22 33 eller maila kundservice@resurs.se.

 

Kampanjvillkor ”Shoppa nu. Betala i februari.”

Kampanjperiod
Köp genomförda under perioden 23 september – 30 november 2021.
Kampanjvillkor
Flexa ett specifikt köp upp till 120 dagar betaltid räntefritt och helt utan extra avgifter. Gäller köp över 1000 kr på någon av Gekås Ullareds försäljningsställen*.
Ingen uppläggningsavgift eller fakturaavgift debiteras det flexade köpet.
Ett flexat köp belastar din kreditlimit tills dess att fakturan är betald.
Faktura för det flexade köpet under kampanjen skickas ut i februari 2022.
Aktiveringsmetod
Aktiveras av kunden 2-3 dagar efter genomfört köp i appen eller på Mina Sidor.
Aktiveringsperiod
Flexkampanjen kan aktiveras i appen och på Mina sidor från den 23 september 2021. Du har möjlighet att flexa köpet fram till den 3:e bankdagen månaden efter ditt köp.

Kampanjvillkor ”Välkomstbonus 100 kr”

Kampanjperiod
Beviljade ansökningar under perioden 23 september – 30 november 2021.
Kampanjvillkor
Ansök om Gekåskortet och genomför ett köp senast 30/6 2022 för att få en bonuscheck på 100 kr att shoppa för hos Gekås Ullared. Bonuschecken skickas ut månaden efter ditt första köp med kortet.
Ansökningssätt
Ansök på plats i varuhuset, via vår hemsida eller genom att sms:a ”Gekås” till 71 690.

 

Har du nyligen skaffat Gekåskortet?

Du som ansökt men ännu inte fått det fysiska Gekåskortet kan ändå betala med kortet på Gekås Ullared. Besök kundtjänst vid varuhusets ingången så hjälper vi dig att skapa en digital version av ditt nya kort som fungerar som betalmedel i kassan. Det digitala Gekåskortet kan användas under 48 timmar i samtliga Gekås Ullareds verksamheter* (undantaget förhandsbetalning av boende hos Gekåsbyn).

*Följande försäljningsställen ingår i Gekås Ullareds verksamheter: Gekås Ullared varuhus, Showroom för utemöbler, Gekåsbyn, Restaurangerna, Glasögonfabriken, Blomstergruvan, Guld & Silver, Gekås PhoneIX, Salongen (Hår & Häpna), SkoBoo