breadcrumb
Glasögonfabriken
Glasögonfabriken

Glasögonfabriken

Glasögonfabriken har funnits i Ullared i över 10 år och är en unik verksamhet där tillverkning, slipning och leverans av glasögon sker på plats samma dag. Gekås Ullared är nu majoritetsägare i Glasögonfabriken och en helt ny butik öppnade under våren 2017 i Gallerian utanför varuhusets utgång.

Glasögonfabriken blir Sveriges största optikbutik
Glasögonfabrikens hela tillverkningen sker på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Glasögonfabriken har nu flyttat till Gallerian, precis i anslutning till Gekås utgång, och den nya butiksytan är hela 750 m². Detta gör Glasögonfabriken till Sveriges största enskilda optikbutik. Sortimentet utökas från 1 000 bågar till 5 000 bågar och kompletteras med ett större utbud av linser och tillbehör.

Boka tid innan – eller chansa på drop-in
För att vara säker på att få en tid kan det vara smart att förboka en synundersökning. Det finns även ett begränsat antal drop-in-tider. Ordinarie öppettider är: Vardagar 09-19 och lördagar 09-17. Söndagar 11-17.

Så här fungerar ett besök:
1. Boka din kostnadsfria synundersökning i förväg på glasogonfabriken.se eller 0346-300 95. Alternativt chansa på drop-in tiden.
2. En traditionell synundersökning utförs av en legitimerad optiker.
3. I lugn och ro får du sedan hjälp med att välja bågar.
4. Spendera tid i Ullared för shopping och/eller en bit mat.
5. Hämta dina färdiga glasögon samma dag. (För leverans samma dag gäller beställning före kl. 15 på vardagar och kl. 11 på lördagar och att produkten finns i lager. Beställda glasögon kan alltid skickas utan extra kostnad)

Läs mer om Glasögonfabriken och boka tid för synundersökning här >>