breadcrumb
Glasögonfabriken
Glasögonfabriken

Glasögonfabriken

Glasögonfabriken har funnits i Ullared i över 10 år och är en unik verksamhet där tillverkning, slipning och leverans av glasögon sker på plats samma dag. Gekås Ullared har nu gått in som majoritetsägare i Glasögonfabriken. I maj flyttar fabriken in i sin nya butikslokal i Gallerian utanför varuhusets utgång.

Glasögonfabriken blir Sveriges största optikbutik
Glasögonfabrikens hela tillverkningen sker på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. I maj sker flytten in i Gallerian och den nya butiksytan blir på 750 m². Det kommer göra Glasögonfabriken till Sveriges största enskilda optikbutik. Sortimentet kommer utökas från 1 000 bågar till 5 000 bågar och kompletteras med ett större utbud av linser och tillbehör.

Boka tid innan – eller chansa på drop-in
För att vara säker på att få en tid kan det vara smart att förboka en synundersökning. Det finns även ett begränsat antal drop-in-tider. Fram tills flytten i maj 2017 har Glasögonfabriken öppet som vanligt på Varbergsvägen 25. Ordinarie öppettider är: Vardagar 09-18 och lördagar 09-14. Söndagar stängt.

Så här fungerar ett besök:
1. Boka din kostnadsfria synundersökning i förväg på glasogonfabriken.se eller 0346/300 95. Alternativt chansa på drop-in tiden.
2. En traditionell synundersökning utförs av en legitimerad optiker.
3. I lugn och ro får du sedan hjälp med att välja bågar.
4. Spendera tid i Ullared för shopping och/eller en bit mat.
5. Hämta dina färdiga glasögon samma dag. (För leverans samma dag gäller beställning före kl. 15 på vardagar och kl. 11 på lördagar och att produkten finns i lager. Beställda glasögon kan alltid skickas utan extra kostnad)

Läs mer om Glasögonfabriken och boka tid för synundersökning här >>