Ullared Krogshow

26 Januari 2019

Håll i hatten – nu blir det krogshow i Ullared! Häng med på en rafflande resa genom Gekås historia till tonerna av svensk musik. Boka vårt boendepaket och få en minisemester med show, middag, övernattning och shopping.

Om Ullared Krogshow

Våren 2019 har en unik show- och matupplevelse världspremiär i Ullared. Till tonerna av svenska hits får du följa med på en resa genom Gekås historia, från Göran Karlssons nyöppnade källarbutik på 60-talet till dagens fartfyllda shoppingfenomen. Vår fantastiska ensemble på åtta personer kommer guida dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Harrys Ullared.

Mannen bakom Ullared Krogshow är Lars Classon, som sedan tio år tillbaka är ständig manusförfattare på Vallarna, Sveriges största friluftsteater.

–  Vi har skapat en upplevelse som kombinerar musik, skratt och fantastisk mat. Showen handlar om fenomenet Ullared och är tonsatt med svensk musik, allt från Lill-Babs och Sven Ingvars till Avicii och The Ark. Lite folkpark möter Las Vegas, säger Lars.

När, var, hur?

Ullared Krogshow har premiär i början av 2019 och arrangeras i nyrenoverade Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar kl. 18.30 och showen drar igång 19.30. Fredagar och lördagar 26 jan – 23 feb.

Boka hela paketet

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka övernattning och showbiljetter och få en minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn, frukost och tid för shopping.

Pris: från 995 kr.

Läs mer och boka boendepaket

Är du Shoppingkortskund?

För dig som har Gekås Shoppingkort har vi ett exklusivt erbjudande som gäller datumen 1, 15 och 22 februari. Boka boende inklusive trerätters meny och Krogskow för endast 895 kr.

Läs mer och boka shoppingkortserbjudandet

Vill du endast boka showbiljetter?

Om du bara vill boka showbiljetter utan boende kontakta då Gekåsbyn för bokning. Tel. 0346 – 37 501 eller gekasbyn@gekas.se.

Priset är 695 kr per person, vilket inkluderar en härlig trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared. Har du allergier eller önskar specialkost, kontakta Harrys på 0346-300 10.