Ullared Krogshow 2020

Det här evenemanget har passerat

24 Januari - 28 Mars 2020

KROGSHOW 2020 INSTÄLLD!

På grund av den oro som nu finns hos våra gäster och många avbokningar, samt Folkhälsomyndighetens uppmaningar till försiktighet kring stora evenemang, väljer vi nu att ställa in kommande shower. Datum som är inställda är 20-21/3 samt 28-29/3.

Vi är så klart ledsna över detta och hade sett fram emot två färgsprakande finalhelger, men har så klart stor förståelse för den situation som råder och vill självklart sätta våra gästers bästa först. Dessvärre kommer vi inte ha möjlighet att genomföra showerna vid senare tillfälle utan kommer att erbjuda full återbetalning för köpta biljetter.

Alla gäster kommer att kontaktas med mer information. Vi arbetar just nu med ökad administrativ belastning och ber därför om förståelse för om svarstiden är längre hos oss än normalt.

 

Om Krogshowen

Showen bjuder dig på en musikalisk resa genom världen med mycket humor och värme. Vi stannar i England, Sverige och USA där ni får höra showens enastående artister och liveband spela och sjunga allt från Lill-Babs och Elton John till Guns n’ Roses och Bruce Springsteen. Till detta serveras en välsmakande trerätters middag och vi garanterar er en fantastisk kväll ni sent kommer glömma.

Se klipp från Ullared Krogshow 2019!

När, var, hur?

Ullared Krogshow arrangeras fredagar och lördagar mellan 24 januari och 28 mars i Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar kl. 18.30 och showen drar igång 19.30.

SHOWDATUM:

Fredag 21/2 – FULLBOKAT
Lördag 22/2

Fredag 28/2 – FULLBOKAT
Lördag 29/2 – Fåtal platser kvar

Fredag 6/3 – Specialpris 495:- för showbiljett och 3-rätters middag
Lördag 7/3 – Fåtal platser kvar

Fredag 13/3 – Specialpris 495:- för showbiljett och 3-rätters middag
Lördag 14/3

Fredag 20/3 – INSTÄLLT
Lördag 21/3 – INSTÄLLT

Fredag 27/3 – INSTÄLLT
Lördag 28/3 – INSTÄLLT

 

Boka hela krogshowspaketet med boende till något av våra övriga showdatum.

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka övernattning och showbiljetter och få en minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn, frukost och tid för shopping.

Boende på Hotellet
1195 kr per person i del av dubbelrum.
Boka >> (OBS! välj rätt datum i bokningskalendern för att få fram erbjudandet)

Boende i lägenhet eller stuga
Boende i Skogslänga, lägenhet med hotellstandard: Från 995 kr per person.
Boende i stuga med självhushåll: Från 895 kr per person.
Boka >> (OBS! välj rätt datum i bokningskalendern för att få fram erbjudandet)

Vill du endast boka showbiljetter?

Vill du boka showbiljetter utan boende klickar du här för att boka direkt, alternativt kontaktar du Gekåsbyn för bokning på telefon 0346 – 37 501 eller mail gekasbyn@gekas.se.
Priset är 695 kr per person, vilket inkluderar en härlig trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared. Har du allergier eller önskar specialkost, kontakta Harrys på 0346-300 10.

Välkommen på vårens roligaste showupplevelse!

Åldersgräns 18 år. 13 år i målsmans sällskap.