Sommarfars på Vallarna

30 Juni - 11 Augusti 2019

Kombinera sommarens shoppingbesök med skrattfest på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg.

Duon Stefan & Krister firar 40-årsjubileum och återförenas i en nyuppsättning av succéföreställningen Stulen Kärlek. I rollerna ser vi bland annat buskisveteranerna Siw Carlsson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck.

20% rabatt på utvalda föreställningar

Nu får du Gekåskund 20 % rabatt på föreställningarna 12/7 och 9/8 när du bokar biljetter via länkarna nedan. Rabatten gäller enbart på sektionen som heter parkett. Rabatten dras av automatiskt i varukorgen. Erbjudandet gäller endast för nybokningar och i  begränsat antal.
Ord. Pris 495kr för vuxen och 295kr för barn.

12 juli
Boka biljetter till 12/7 här

9 augusti
Boka biljetter till 9/8 här

Biljetter till ordinarie pris bokar du på www.vallarna.se eller showtic.se/stulen-karlek.

Om föreställningen

Bosse (Mikael Riesebeck) är en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Anna Carlsson) och Evald (Mikael Ahlberg) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

När & var?

Stulen Kärlek spelas på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg, farsen har premiär 30 juni och spelas till och med 11 augusti.