Smash Into Pieces – GRATIS KONSERT

Det här evenemanget har passerat

30 Mars 2024

På påskafton är det dags för ett extra hett evenemang hos Gekås Ullared med det populära hårdrocksbandet Smash Into Pieces! Bandet, som gjort sig känt från Melodifestivalen med finalistbidragen ”Six Feet Under” och ”Heroes are Calling” bjuder på en unik gratis utomhuskonsert i Ullared där alla besökare har möjlighet att träffa bandets medlemmar och köpa deras populära merchandise. Välkommen att fira in påsken i Ullared!

I samband med konserten kommer bandet finnas på plats för att ta selfies, ge autografer och sälja merchandise.

Den cinematiska rockgruppen Smash Into Pieces har en lång karriär bakom sig med otaliga turnéer i Europa, USA och Sverige i bagaget. Våren 2023 medverkade de i Melodifestivalen med bidraget ‘Six Feet Under’, som nu har sålt fyrdubbel platina i Sverige. Med en finalplats i Melodifestivalen 2024 i bagage kommer de till Sveriges störtsa besöksmål, Gekås Ullared och håller en helt unik livekonsert för Gekås besökare.

Var ute i god tid för att säkra extra mycket shoppingtid och bästa platsen framför scenen! Välkommen till Ullared på påskafton, 30 mars!

Tävling

Vinnare i vår tävling om VIP-paket är nu utsedd. Vi säger grattis till Frida Samuelsson som vinner förtur till Meet & Greet med bandet, merchandise till ett värde av 1000 kr samt övernattning för 4 personer i Skogslängan i Gekåsbyn. För mer info se gekas.se/tavlingar.

Om evenemanget

Bandet bjuder på en full konsertupplevelse utomhus i nära anslutning till varuhuset. Tidigare på dagen finns möjlighet att träffa bandet, ta foton, få autografer och köpa merchandise. Det här evenemanget är öppet för alla åldrar, men barn under 13 år måste närvara tillsammans med målsman. Tänk på att komma i god tid!

Ingen biljettförsäljning då konserten är kostnadsfri.

Stanna lite längre

Passa på att boka ditt favoritboende redan idag och få en minisemester i Ullared! Än finns det lediga rum på Hotellet! ta med hela familjen på en härlig upplevelse!

BOKA BOENDE

 

Evenemangsinfo

Datum: Påskafton 30 mars

Meet & Greet

Plats: i anslutning till Gekås varuhusentré (i fd. SkoBoo)
Tid: kl. 11:00- ca. 12:30
OBS! Eventet är tidsbegränsat och vi kan inte garantera att alla får möjlighet att träffa bandmedlemmarna.

Konsert

Biljett: Ingen biljett behövs, fri entré
Plats: i anslutning till Gekås Ullared varuhus
Tid: kl. 15:00 (insläpp från kl. 14)
Konserten håller på i ca. 1 timma

Parkering

Kom i god tid! Vid händelse av full parkering hänvisar vi till vår extraparkering utmed väg 154 (se karta nedan).
Shoppingbussen kör med 20 minuters mellanrum på konsertdagen och plockar upp på anvisade hållplatser runt Ullared, inklusive extraparkeringen.
Shoppingbussen är gratis för alla besökare.

På konsertområdet

  • Väskförbud i enlighet med Polismyndighetens beslut.
  • Förbud mot medhavd dryck, barnvagnar, djur och paraply.
  • Alkohol- och rökförbud.
  • Dryck och godisförsäljning på området.
    För matservering hänvisar vi till någon av Gekås restauranger.
  • Särskild yta för rörelsehindrade besökare i anslutning till scenen (ej upphöjd). Kontakta vakt på plats för mer hänvisning.
  • Toaletter.

Övrigt

Observera att evenemanget är öppet för alla åldrar, men barn under 13 år måste närvara tillsammans med målsman.

För komplett områdeskarta, klicka här.

Jakten på det gyllene ägget

Förra året samlades hundratals barn och vuxna för att ta upp jakten på det åtråvärda gyllene ägget! Så dra på dig dina löparskor, gör dig redo att utforska och ta chansen att vinna stort – eller kanske bara njuta av äventyret och gemenskapen under den stora äggjakten i Gekåsbyn!

OM ÄGGJAKTEN