Jubileumsfirande 5-6 juni

Det här evenemanget har passerat

5 Juni - 6 Juni 2023

1963 startade Ge-kås Manufaktur i Ullared och i år firar vi 60 år av shoppingglädje! I anslutning till Sveriges nationaldag firar vi vårt jubileumsår lite extra. Extra varmt välkommen till Ullared måndag & tisdag, 5-6 juni då vi hyllar både Gekås och Sverige i blå-gul prakt med festliga aktiviteter, tävlingar och erbjudanden.

GEKÅS 60 ÅR

Vad händer i varuhuset?

Träffa Morgan & Ola-Conny

Våra omtyckta TV-profiler, Morgan och Ola-Conny finns på plats i Gula butiken vid varuhusets entré. Träffa Morgan kl. 10-11 och Ola-Conny kl. 11-12

Fiskedamm för alla barn

Vi välkomnar alla barn upp till 12 år att testa fiskelyckan i vår fiskedamm. Fiskedammen är öppen mellan kl. 14-16 och finns i anslutning till leksaksavdelningen.

 

Busa med Gul och Blå

Träffa våra busiga maskotar Gul & Blå som kommer florera i varuhuset och vara vid fiskedammen vid 14-16 för att hälsa på våra yngsta besökare. 

Jubileumsquiz

Vinn presentkort på upptill 6000 kr! Delta i vårt kluriga quiz och ta chansen att vinna åtråvärda presentkort att shoppa för i Ullared! Quiza på plats eller online mellan 14-17 dec.

JUBILEUMSQUIZ

Campa till jubileumspris!

Välkommen att boka campingplats under vårt jubileumsfirande till det oslagbara jubileumspriset - 60 kr/natt. Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser med ankomst 18-21 september. Säkra din plats redan idag – först till kvarn gäller!

LÄS MER & BOKA

Tvätta bilen för 60 kr!

I samband med att Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje kan vi glädja alla bilister med RENT ut sagt galna priser på biltvätt. Mellan söndag – söndag, 10-17 december kan du köpa Lilla automattvätten för 60 kr, Stora automattvätten för 120 kr och dessutom få 30% rabatt på gör-det-själv hallarna. En perfekt möjlighet att få en skinande ren bil när du shoppat!

TILL BILTVÄTTEN

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

Jubileumsbakelse

Kalas betyder tårta! I Restaurangen och Kaffebaren serveras vår jubileumsbakelse med kaffe för endast 29 kr. Bakelsen är en grädd- och marsipandröm med lager av grädde och hallonfyllning på saftig sockerkaka. 

VÅRA MATSTÄLLEN

Klassiska kåldolmar i Restaurangen!

Vi firar Gekås Ullareds jubileum med att servera handrullade kåldolmar på klassiskt vis med kokt potatis, gräddsås, lingon och egengjord pressgurka för endast 60 kr i Restaurangen. Priset är inkluderat dryck från dryckesautomat. Välkommen till Restaurangen på plan 3!

VÅRA MATSTÄLLEN