Jubileumsfirande 5-6 juni

Det här evenemanget har passerat

5 Juni - 6 Juni 2023

1963 startade Ge-kås Manufaktur i Ullared och i år firar vi 60 år av shoppingglädje! I anslutning till Sveriges nationaldag firar vi vårt jubileumsår lite extra. Extra varmt välkommen till Ullared måndag & tisdag, 5-6 juni då vi hyllar både Gekås och Sverige i blå-gul prakt med festliga aktiviteter, tävlingar och erbjudanden.

GEKÅS 60 ÅR

Vad händer i varuhuset?

Träffa Morgan & Ola-Conny

Våra omtyckta TV-profiler, Morgan och Ola-Conny finns på plats i Gula butiken vid varuhusets entré. Träffa Morgan kl. 10-11 och Ola-Conny kl. 11-12

Fiskedamm för alla barn

Vi välkomnar alla barn upp till 12 år att testa fiskelyckan i vår fiskedamm. Fiskedammen är öppen mellan kl. 14-16 och finns i anslutning till leksaksavdelningen.

 

Busa med Gul och Blå

Träffa våra busiga maskotar Gul & Blå som kommer florera i varuhuset och vara vid fiskedammen vid 14-16 för att hälsa på våra yngsta besökare. 

Jubileumsquiz

Vad vet du egentligen om Gekås Ullared? Delta i vårt digitala quiz 19-21 september och ta chansen att vinna presentkort på Gekås Ullared!
Även du som inte har möjlighet att besöka oss under jubileumsfirandet har möjlighet att delta i tävlingen online.

Campa till jubileumspris!

Välkommen att boka campingplats under vårt jubileumsfirande till det oslagbara jubileumspriset - 60 kr/natt. Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser med ankomst 18-21 september. Säkra din plats redan idag – först till kvarn gäller!

LÄS MER & BOKA

Tvätta bilen för 60 kr!

Ge din bil en välförtjänt uppfräschning i Biltvätten för endast 60 kr under Gekås jubileumsfirande. Priset gäller mån-fre, 18-22 september. Du hittar Biltvätten utmed väg 154 i anslutning till Gekåsbyns incheckning.

BILTVÄTTEN

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

Jubileumsbakelse

Kalas betyder tårta! I Restaurangen och Kaffebaren serveras vår jubileumsbakelse med kaffe för endast 29 kr. Bakelsen är en grädd- och marsipandröm med lager av grädde och hallonfyllning på saftig sockerkaka. 

VÅRA MATSTÄLLEN

Klassiska kåldolmar i Restaurangen!

Vi firar Gekås Ullareds jubileum med att servera handrullade kåldolmar på klassiskt vis med kokt potatis, gräddsås, lingon och egengjord pressgurka för endast 60 kr i Restaurangen. Priset är inkluderat dryck från dryckesautomat. Välkommen till Restaurangen på plan 3!

VÅRA MATSTÄLLEN