Falkenbergsrevyn UPP & NER

Det här evenemanget har passerat

5 Januari 2023

Kombinera en av Sveriges mest populära revyer med shopping i världsklass! I januari drar det härliga gänget i Falkenbergsrevyn igång för 25:e året, och de gör det med ett jubileende!

Boka revybiljett med boende på Hotellet i Ullared till bästa möjliga paketpris. Du får inte bara en magisk jubileumsföreställning utan också nästintill obegränsade shoppingmöjligheter kombinerat med en härlig vistelse på Hotellet och dess goda frukostbuffé, allt för endast 1015kr/person!

Om UPP & NER

Falkenbergsrevyn firar 25 år och det är ett rutinerat gäng man kan se på Stadsteaterns scen i Falkenberg. Revynamnet är kopplat till den tid vi lever i. Ja, sällan har det väl varit mer UPP & NER än just nu och därför känns det extra viktigt att få bjuda på en riktigt rolig revy med mängder av musik, humor och glädje.

Föreställningen äger rum på Falkenbergs Stadsteater, ca. 30 minuter med bil från Ullared.

Villkor Revypaket

Paketerbjudandet gäller fredagar och lördagar med föreställning kl. 19.00 och inkluderar övernattning i delat dubbelrum på Hotellet i Ullared.
Pris revy, boende & frukost: 1015 kr/person (ord.pris 1238 kr)

Vid bokning av enkelrum tillkommer enkelrumstillägg på 300 kr.

Boka 

Först till kvarn gäller då det råder begränsat antal platser. Bokning och betalning av revypaketet sker via Falkenbergsrevyns biljettbokning, telefonnummer 0346-170 49 eller via