Falkenbergsrevyn TVÄRDRAG

4 Januari - 22 Mars 2024

Kombinera en av Sveriges mest populära revyer med shopping i världsklass! I januari drar det härliga gänget i Falkenbergsrevyn igång för 26:e året! Varmt välkommen till Tvärdrag!

Boka revybiljett med boende på Hotellet i Ullared till bästa möjliga paketpris. Du får inte bara en magiskt rolig revyföreställning utan också nästintill obegränsade shoppingmöjligheter kombinerat med en härlig vistelse på Hotellet och dess goda frukostbuffé, allt från endast 970 kr/person!

Om TVÄRDRAG

Efter en succéfylld jubileumsrevy är Falkenbergsrevyn tillbaka med en ny virvlande revy. Det blir en föreställning fylld av humor, satir och musik när man på ett lekfullt sätt skojar med vår samtid. Årets revy har fått namnet TVÄRDRAG vilket syftar på en tid med mycket blåsväder – både när det gäller ekonomi och kända personer & händelser som det snabbt blåser upp till storm kring. Sommarvädret har dessutom satt en extra krydda och revyn bjuder som alltid på drag.

Falkenbergsrevyn gör nu andra säsongen på sin nyrenoverade teater. Totalt sågs revyn senast av 27 000 besökare vilket var den publikmässigt nästbästa säsongen någonsin och gör Falkenberg till Sveriges största revy och den enda som sänds på SVT. Målet är att publiken ska ha riktigt roligt och över 250 skratt eller två garv i minuten räknas som en garant för det.

Föreställningen äger rum på Falkenbergs Stadsteater, ca. 30 minuter med bil från Ullared.

Villkor Revypaket

Paketerbjudandet gäller torsdag-söndag och inkluderar övernattning i delat dubbelrum på Hotellet i Ullared.
Pris revy, boende & frukost: från 970 kr/person

Vid bokning av enkelrum tillkommer enkelrumstillägg på 300 kr.

Boka 

Först till kvarn gäller då det råder begränsat antal platser. Bokning och betalning av revypaketet sker via Falkenbergsrevyns biljettbokning, telefonnummer 0346-170 49 eller via